U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Interieur Advies, Ontwerp en Styling

Afhankelijk van uw vraag biedt Oos10 Design u verschillende diensten voor interieuradvies, -ontwerp en Styling. Hieronder staan de verschillende diensten beschreven.

Styling

Bent u op zoek naar tips om uw huis of kantoor net even die andere uitstraling te geven dan is Styling vaak een prima oplossing. Samen met u wordt gekeken naar de inrichting en worden uw wensen omgezet in bruikbare adviezen. Vaak is het mogelijk om met een paar kleine aanpassingen, in bijvoorbeeld accessoires, een geheel andere sfeer te creëren.

Een Styling advies kan ook de finishing touch zijn na een verbouwing om de laatste puntjes op de i te zetten.

Interieuradvies

Als u op het punt staat om veel aan uw interieur te veranderen dan is een interieuradvies op de juiste plaats. Zo denkt u mogelijk na over de aanschaf van nieuwe meubelen, gordijnen en verlichting. Het is dan eenvoudig om dit goed op elkaar af te stemmen. Daarbij is een onafhankelijk advies welkom.

Oos10 Design heeft de juiste kennis en ervaring om u hiermee van dienst te zijn. Met een interieuradvies wordt u geholpen bij het maken van de juiste keuze. Zo weet u zeker dat u een goede investering doet in een nieuw interieur voor uw woning, kantoor of praktijk.

Interieurontwerp 

Als u nadenkt over of plannen heeft voor een grote verandering in uw interieur of zelfs een verbouwing overweegt dan is een interieurontwerp de beste keuze. Bij een interieurontwerp wordt een totaalontwerp gemaakt van de toekomstige situatie.

U gaat een flinke investering doen en daarbij past een goed ontwerp zodat de verandering of verbouwing van uw interieur goed verloopt. Hiermee voorkomt u dure aanpassingen tijdens de uitvoering van de verbouwing.

In een interieurontwerp wordt alles meegenomen van vloer, wanden en plafond tot meubels, stoffen, verlichting en decoratie. Het is een compleet uitgewerkt ontwerp van hoe uw woning, kantoor of praktijk er straks uit komt te zien. Daarbij wordt ook een raming van de kosten gemaakt zodat de plannen goed afgestemd zijn op het beschikbare budget.

Onder Portfolio vindt u verschillende voorbeeld projecten die zijn uitgevoerd.